powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

MCITP: SQL Server 2008, Database Developer Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 1.975,00
Inschrijven

Omschrijving

Algemeen

Met deze MCITP: SQL Server 2008 certificering kunt u aantonen dat u specialist bent op het gebied van het beheer en oplossen van problemen binnen de server. Na het behalen van dit certificaat kunt u met de SQL Server 2008 een veilige en stabiele database oplossing ontwerpen voor grotere organisaties. Als database developer bent u in staat om een relationele database modellen te ontwikkelen en te zorgen dat informatie op een juiste manier opgeslagen wordt. Daarnaast kunt u de servers programmeren doordat u diepgaande kennis hebt opgedaan van user-defined functions, triggers, stored procedures, Transact-SQL, en CLR. U kunt zelf SQL queries maken en opvragen of bestaande queries aanpassen en optimaliseren.

Examens

De examinering maakt geen standaard onderdeel uit van het opleidingstraject. Na afloop van het opleidingstraject kunt u eventueel in overleg met Learnit bepalen waar en wanneer u wilt deelnemen aan de examens. In overleg met de docent kunt u een inschatting maken van de tijd die u nog nodig denkt te hebben ter voorbereiding op deze examens, zodat uw slagingskans wordt vergroot.

Voorbereidende cursussen

  • MCTS: SQL Server 2008, Database Development

Bestemd voor

Deze certificering is bij uitstek geschikt voor SQL Server beheerders en ontwikkelaars die werken in een grotere organisatie. Uiteraard is deze certificering op andere niveaus en voor zelfstandige ontwikkelaars ook goed toepasbaar.

Voorkennis MCTS: SQL Server 2008, Database Development

Kosten

€ 1.975,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa