powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Visual Studio 2008: ASP.NET 3.5 Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 900,00
Inschrijven

Omschrijving

Wilt u de kennis en vaardigheden verkrijgen om een volledig functionerende webapplicatie te maken door gebruik te maken van ASP.NET 3.5? Na het volgen van deze tweedaagse training bent u in staat dynamische webpagina's te maken met ASP.NET 3.5, ASP.NET applicaties te configureren, data van verschillende bronnen toegankelijk te maken en te manipuleren en data op een ASP.NET pagina aan de gebruiker te presenteren. Daarnaast kunt u interacties met gebruikers opbouwen en toegang krijgen tot de AJAX client-side library door gebruik te maken van client scripts. Tenslotte bent u in staat bugs in een ASP.NET applicatie te herkennen en elimineren en de door u gemaakte pagina's toegankelijk te maken voor mobiele apparaten.

Voorkennis

Deelnemers voor deze cursus hebben bij voorkeur de volgende voorkennis:

  • Ervaring met eerdere versies van Microsoft Visual Studio

Opmerkingen

Om de training voor u zowel begrijpelijk als in de praktijk toepasbaar te maken wordt deze in het Nederlands gegeven en ondersteund door Engelstalig cursusmateriaal.

Gratis cursusdagen met Microsoft Training Vouchers

Als uw organisatie een Software Assurance-overeenkomst heeft afgesloten met Microsoft ontvangt u van Microsoft training vouchers. Omdat Learnit Microsoft Certified Partner voor Learning Solutions is, geeft elke training voucher recht op een gratis cursusdag bij Learnit. U kunt meerdere training vouchers per cursus inwisselen! Als u vragen heeft over de Microsoft training vouchers kunt u contact opnemen met een van onze opleidingsmanagers.

Bestemd voor

Deze cursus is geschikt voor applicatieontwikkelaars die in staat zijn applicaties te ontwikkelen in Visual Studio 2005 of 2008.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Getting Started with ASP.NET 3.5
  • ASP.NET Server Controls
  • Displaying and Manipulating Data
  • Creating Responsive Pages using Client-Side Technologies like AJAX and JavaScript
  • Debugging and Deploying ASP.NET Applications
  • Writing ASP.NET Applications for Mobile Devices.

Kosten

€ 900,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa