« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Winfried van den Muijsenbergh

Locatie Rotterdam
Uurtarief onbekend
Telefoon 010-2246224

Werkzaam bij Loyens & Loeff N.V.

Contact opnemen

Website
Winfried H.A.M. van den Muijsenbergh (1954), advocaat, is lid van de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Hij is gespecialiseerd in vennootschapsrecht met de nadruk op corporate litigation, ...

Lees verder
Winfried H.A.M. van den Muijsenbergh (1954), advocaat, is lid van de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Hij is gespecialiseerd in vennootschapsrecht met de nadruk op corporate litigation, (internationale) arbitrages, het geven van vennootschapsrechtelijke adviezen op het gebied van corporate governance en het begeleiden van joint ventures. Hij heeft ruime ervaring in het voeren van procedures in en buiten Nederland met inbegrip van enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer te Amsterdam, met name op het gebied van overname-, aandeelhouders-, en joint venture geschillen. Hij heeft in Brussel (1982) en Rome (1986) gewerkt.

Winfried is docent aan de Voortgezette Stagiaire Opleiding (VSO) Ondernemingsrecht voor gevorderden 'Geschillenprocedures'. Hij is gasthoogleraar aan het LL.M. Program van de Pacific McGeorge School of Law en voorzitter van de International Advisory Board van de Pacific McGeorge School of Law te Sacramento, Verenigde Staten en gasthoogleraar aan de Universiteit van Hainan, China. Hij is voormalig voorzitter van de National Resources Comittee en voormalig lid van de Governing Board van de Union Internationale des Avocats en tevens lid van de International Bar Association en de Associazione Internationale Giuristi di Lingua Italiana. Hij is vice-voorzitter van de Stichting Nederland Sultanaat van Oman en de Stichting Leerstoel Sultan Qaboos bin Said Al Said, voorzitter en mede-oprichter van de Stichting Poets of All Nations en de Stichting Selexys Debuutprijs, Nederland en bestuurslid van diverse (andere) verenigingen en stichtingen in en buiten Nederland.
Contact opnemen

Advocaat sinds
17 September 1980

Talen
  • Duits
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
  • Nederlands
Contactinformatie
Loyens & Loeff N.V.
Postbus 2888
3000CW Rotterdam

Tel. 010-2246224
Fax. 010-4125839
Email winfried.van.den.muijsenbergh@loyensloeff.com
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Winfried van den Muijsenbergh

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht