powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Elycio Talen

Online cursus Nederlands e-learning

AanbiederElycio Talen

Omschrijving

In 16 weken van 0 naar A1 door een combinatie van online sessies en e-learning. De training richt zich op de spreek-, luister- en leesvaardigheid.

Per week heeft u één online trainingssessie met een trainer. Deze sessie vindt plaats via Skype en sluit aan op de zelfstudie via e-learning. Per week bent u ongeveer 3 uur bezig met zelfstudie en het spreekt voor zich dat u zelf bepaalt wanneer u leert.

Na deze training bent u in staat eenvoudige gesprekken in het Nederlands te voeren en korte teksten te lezen.

E-learning

Voor de e-learning maken we gebruik van Delftse Methode Online. Een uiterst doeltreffende methode die in korte tijd een verbazingwekkende woordenschat opbouwt. Hierdoor ben je snel in staat om gesprekken te volgen en de kern van de boodschap te begrijpen.

- Je leert de meest frequente woorden in een zinvolle context

- Je leert de grammatica aan de hand van de teksten

- Je leert Nederlands door goed te luisteren en veel te praten

- Je leert volgens een vast plan; lezen en begrijpen van de teksten, luisteren en praten

Via de NT2 school log je in op het e-learning platform en kun je beginnen met leren. Het lesmateriaal is overzichtelijk in hoofdstukken opgedeeld en kent een zeer eenvoudige en logische indeling. Al na een paar lessen kun je al korte gesprekjes te voeren en begrijp je meer van wat mensen om je heen zeggen.

Online sessies

Hoewel je snel een indrukwekkende woordenschat opbouwt, is het van groot belang dat je deze correct leert uitspreken en dat je snapt hoe de grammatica werkt. Hier gebruiken wij onze wekelijkse online sessies voor. Een professionele taaltrainer geeft je aanwijzing, zorgt ervoor dat je snapt wat je leert en geeft extra materiaal. Deze stap is onmisbaar om het Nederlands snel onder de knie te krijgen. Op deze manier is succes verzekerd en kun je bij iemand terecht voor vragen en motivatie. Want een taal leer je enkel door hem te gebruiken en gecorrigeerd te worden.

De online sessies vinden één keer per week plaats via Skype en in groepsverband. Op deze manier is het mogelijk om altijd deel te nemen, waar u ook zit. U heeft enkel een internet verbinding nodig. Een sessie duurt 2 uur.

Bestemd voor

Buitenlandse medewerkers die het Nederlands op een laag niveau moeten beheersen. Denkt u bijvoorbeeld aan sociale contacten of het vergroten van de zelfredzaamheid en contact met andere Nederlanders.

Programma

Per week bedraagt de studie druk zo'n 5 tot 7 uur, waarvan 2 uur bestaat uit een online Skype sessie met een trainer. De training zelf loopt 16 weken en u kunt eventueel er voor kiezen om daarna zelfstandig door te leren. Eventueel kunt u extra lesmateriaal bestellen.

Sprekers

Al onze trainers zijn ervaren native speakers.

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa