powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over OSR Juridische Opleidingen

Huurrecht Cursus

AanbiederOSR Juridische Opleidingen
Kosten€ 385,00
Data en locatie(s) Nader bekend te maken.
Inschrijven

Omschrijving

Deze cursus maakt onderdeel uit van ons opleidingsprogramma "Werken aan je professionele vakkundigheid als juridisch secretaresse". Je dient als juridisch secretaresse te beschikken over meer dan alleen secretariële vaardigheden. Je dient te beschikken over de meest essentiële juridische kennis en de meest essentiële vaardigheden zoals klantgerichtheid, accuratesse, integriteit, snel kunnen schakelen en een spin in ’t web zijn. Ondersteunen en meewerkend denken horen ook bij de juridisch secretaresse.

Als je in een huurrechtpraktijk werkzaam bent is het van belang te weten hoe dit onderdeel van het recht in elkaar steekt. De huurovereenkomst, wat is dat precies? De verplichtingen van verschillende partijen, hoe is het daarmee gesteld? Na het volgen van de basiscursus Huurrecht weet je het allemaal en kun je beter inspelen op de wensen en behoeften van cliënten en je collega's. De docent geeft een inleiding op huurrecht ebn maakt daarbij een praktische vertaling naar de praktijk. Kijk bij programma voor meer informatie op inhoud.

Leerdoelen

Na afloop van deze cursus heeft de cursist meer kennis van het huurrecht en inzicht in de praktijk, dat zorgt voor een optimalere samenwerking en afwikkeling van de zaak.

Overige informatie

Korting:

Bij gelijktijdige inschrijving voor 3 of meer cursussen/trainingen (voor juridisch secretaresses) ontvang je 10% korting. Bij gelijktijdige inschrijving voor 5 of meer cursussen/trainingen(voor juridisch secretaresses) ontvang je maar liefst 20% korting. Op deze actie zijn de voorwaarden van de algemene kortingsregeling van toepassing.

Bestemd voor

Juridisch secretaresse/ medewerker

Programma

Besproken worden:

- Algemene begrippen huurovereenkomst

- Verplichtingen huurder/verhuurder

- Huurbescherming

- Onderhuur, voortzetting huur en medehuur

- Videofilm

- Huurprijzenwet

- Waarborgsom, sleutelgeld en fabeltjes

- Herstel oude staat /overname

- Opdracht

Sprekers

  • dhr. mr. FHTC van der Bruggen advocaat bij Advocatenkantoor Torenstraat te Den Haag

Kosten

€ 385,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa