powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

SUN Certified Java EE Java Developer Academy Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 8.658,00
Inschrijven

Omschrijving

De SUN Certified Java EE Java Developer Academy is een uniek en gedegen opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot SUN Certified Java Programmer, SUN Certified Java Web Component Developer, Sun Certified Business Component Developer, en SUN Certified Web Service Developer. Deze internationaal erkende certificaten zijn een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwikkelen van Web en Web Service Based applicaties en Enterprise applicaties in Java. Een SUN Java Certification wordt hoog gewaardeerd in de markt voor software ontwikkelaars. Bedrijven maken dankbaar gebruik van de kennis van Certified Java Developers voor het uitvoeren van software development projecten.

Wij deze hebben deze Java Academy samengesteld waardoor u zich met ongeveer5% kortingkunt certificeren (in vergelijken met de losse cursussen).

Doorlooptijd - De SUN Certified Java EE Java Developer Academy wordt 4 keer per jaar gegegeven en bestaat uit in totaal 18 cursusdagen in 12 weken. Ieder kwartaal start er een Academy. In het algemeen is het gezien de zwaarte van de stof af te raden om de modules kort achter elkaar te volgen. Veeleer ligt het voor de hand een of meer modules in het eerste kwartaal te volgen, vervolgens een of meer modules in het tweede kwartaal enzovoort. Een doorlooptijd van 1 jaar is niet ongebruikelijk, maar bij een hoog kennisniveau en leervermogen kan het ook sneller.

Na het succesvol doorlopen van de SUN Certified Java EE Java Developer Academy bent u in staat Java database applicaties te bouwen die gebruik maken van JDBC en SQL queries, Java Web applicaties met servlets en Java Server Pages te maken, Java Web Services te schrijven en aan te roepen en Enterprise applicaties met Enterprise Java Beans in een EJB container (WebSphere, WebLogic of JBoss) te bouwen. Gedurende de opleiding leert u verder werken met Eclipse.

Programma opzet

De SUN Certified Java EE Java Developer Academy bestaat uit een reeks modules die logisch op elkaar volgen en die opleiden tot examens. De opzet van de Academy is er op gericht dat u na afloop van iedere module uw kennis verder verwerkt door middel van zelfstudie en door praktijkervaring op te doen. Na afloop van de module krijgt u daartoe de beschikking over cases om het geleerde te oefenen en in praktijk te brengen. Alvorens het echte examen te doen krijgt u de kans uw kennis te testen door het doen van proefexamens. Na het behalen van de examens verkrijgt u de daarbij horende certificatie.

De SUN Certified Java EE Java Developer Academy (18 cursusdagen) bestaat uit 4 delen. Elke deel eindt in een examen en leidt tot certificeren.

Deel 1 leidt tot 'Sun Certified Java Programmer Certification':

  • Cursus Java Programming Fundamentals (JAV210) - 5 dagen
  • Case ACJAV2 Case Java Programmer (een aantal exercises en cases).
  • TSJAV2 Tests Java Programmer
  • Examen 310-055 - Sun Certified Programmer for Java 5 Platform.

Let Op! Voor de bovenstaande cursus JAV210 is geen OO-kennis vereist. Deelnemers met OO-ervaring kunnen in plaats hiervan beter de JAV102 (Java Programming for OO Programmers) volgen. Neem hierover voor aanvang van het traject kontakt op met een van onze opleidingsadviseurs.

Deel 2 leidt tot 'Sun Certified Java Web Component Developer Certification':

  • Cursus Java EE Web Applicaties met Servlets, JSP, Tags en Struts (JAV481 ) - 5 dagen
  • Case ACJAV5 Java Web Programming (een aantal exercises en cases)
  • Tests TSJAV5 Java Web Programming
  • Examen 310-081 - Sun Certified Web Component Developer for Java EE Platform.

Deel 3 leidt tot 'Sun Certified Business Component Developer for Java EE Platform':

  • Cursus EJB 3.0 with JBoss (JAV801) - 5 dagen
  • Case ACJAV6 Java Enterprise Programming (een case om mee te oefenen)
  • Tests TSJAV6 Java Business Component Developer
  • Examen 310-091 - Sun Certified Business Component Developer for the Java Platform, Enterprise Edition 5.

Deel 4 leidt tot 'Sun Certified Developer for Java Web Services':

  • Cursus Core Web Services for Java EE Developers (JAV462) - 3 dagen
  • Case ACJAV8 Java Web Services (een case om mee te oefenen)
  • Tests TSJAV7 Java Web Services
  • Examen 310-220 - Sun Certified Developer for Java Web Services.

Cases, Tests en Examens

Na afloop van diverse modules krijgt u een aantal exercises of eencaseom hetgeen in een module is geleerd toe te passen. De cases hebben betrekking op voorbeelden uit de praktijk van de software ontwikkeling en dragen een zakelijk karakter. De uitwerking van de exercises of de case wordt na verloop van tijd aan u uitgereikt.

Na afloop van modules die voorafgaan aan een van de examens voor een Java certificaat krijgt utestsdie de voorbereiding vormen op het examen. De testen zijn representatief voor het examen. Aan de hand van de tests kunt u zich een beeld vormen of u voldoende kennis heeft om het examen te kunnen halen.

Tijdens de Academy kan men een 4-talexamensafleggen. Deze examens SUN examens en bestaan uit multiple choice vragen. Na het behalen van de examens verkrijgt men het bijbehorende certificaat. De examens zijn bij de prijs inbegrepen.

Opmerkingen

Let op!
  • De trainingen kunnen worden gevolgd tot 24 maanden na aanvangsdatum van de eerste training.
  • Het traject wordt in 1 keer gefactureerd en deze factuur dient voorafgaand aan de eerste training te zijn voldaan.
  • De prijzen van Academies zijn inclusief examenvouchers.

Leermethode - Klassikaal, Open rooster, met mentor. De modules worden gevolgd op basis van open rooster, hetgeen betekent dat cursisten van verschillende bedrijven aan de opleidingen deelnemen. Na afloop van modules krijgt u de beschikking over cases om het geleerde te oefenen. Gedurende de Academy kunt u per email vragen stellen aan een mentor. Deze vragen worden verzameld, en doorgespeeld aan de docent van de volgende module in de Academy. In collectief verband worden de vragen dan beantwoord.

Bestemd voor

Software ontwikkelaars die een brede kennis willen opdoen over Java en Java Enterprise Edition (Java EE) en die en zich ook willen certificeren in Java en Java EE.

Kosten

€ 8.658,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa