powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Photoshop Light Room essentials Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 776,00
Inschrijven

Omschrijving

Photoshop Lightroom is gemaakt dóór fotografen, vóór fotografen en biedt een compleet nieuwe benadering van fotobeheer en fotobewerking. U leert in de cursus Lightroom alle mogelijkheden van deze software kennen maar vooral gebruiken. Met Lightroom bent u meer met fotograferen bezig dan met het digitaal opwaarderen van uw foto's. Lightroom spreekt de taal van de fotograaf. In deze diepgaande cursus van twee dagen leert u hoe u met Lightroom uw database opbouwt en beheert. Dit beheer van uw foto's is natuurlijk essentieel voor uw archief. Want hoe gaat u met metadata, keywords en IPTC-informatie om? Hoe geeft u bestanden snel een bruikbare bestandsnaam en hoe maakt u meerdere catalogs aan? Deze vragen worden uitgebreid in deze curusus Lightroom behandeld. We werken met kleine groepen dus voldoende aandacht voor iedere deelnemer.

Voor wie is de cursus Lightroom bedoeld? Lightroom sluit perfect aan bij de wensen van professionele fotografen. Lightroom heeft precies datgene wat de fotograaf nodig heeft. De interface van Lightroom is revolutionair. U komt in Lightroom vrijwel geen menu's en dialoogvensters tegen, maar u vindt alle opties direct in beeld en klaar voor gebruik. Met name het beheren van uw foto's is met Lightroom gebruiksvriendelijk en veilig te uit te voeren.

wat leert u in de cursus Lightroom? In deze cursus maakt u in een dag kennis met alles wat u moet weten om direct met Lightroom aan de slag te kunnen. U leert fotomateriaal beoordelen, corrigeren, printen, presenteren, online plaatsen en beheren. U bent na de cursus in staat om zelfstandig uw fotomateriaal te beoordelen, te bewerken, te verwerken en eventueel voor te bereiden voor professionele toepassingen

.

HOE WORDT DEZE CURSUS PHOTOSHOP LIGHTROOM GEGEVEN? In deze cursus Photoshop Lightroom wisselt uw docent theorie af met gerichte opdrachten. De nadruk ligt steeds op het oefenen met de lesstof. Omdat de groepsgrootte maximaal acht personen bedraagt, kan de docent uitgebreid aandacht aan uw vragen besteden. Het gebruikte beeldmateriaal krijgt u mee naar huis, zodat u op uw gemak de lessen nog eens door kunt nemen. In deze cursus gebruiken wij Photoshop Lightroom 2.

Kosten

€ 776,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa