powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Oracle Warehouse Builder deel I Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 1.860,00
Inschrijven

Omschrijving

Oracle Warehouse Builder (OWB) is een tool die het ontwerpen en het bouwen van een data warehouse ondersteunt en vereenvoudigt. In deze cursus wordt de werking van deze tool behandeld.

Na een korte inleiding op het gebied van Data warehouse en ETL ontwerp, wordt met behulp van de OWB het ETL proces van een eigen Data warehouse gebouwd.

Nadat de docent een deel van praktijkvoorbeelden heeft toegelicht krijgen de deelnemers tijd om deze theorie in een praktijkvoorbeeld zelf toe te passen. Door deze mix van theoretische basis en praktische oefening komt het gebruik van deze tool beter tot zijn recht.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste versie van OWB (11R1) en de laatste versie van de database (Oracle 11)

Doel

Het doel van deze cursus is inzicht krijgen in de werking en mogelijkheden van de Oracle Warehouse Builder en inzicht krijgen hoe dit in de praktijk netjes en robuust kan worden toegepast.

Opmerkingen

Lesmethoden - Klassikale opleiding.

De kennis, die u met een duidelijke uitleg/presentatie door de docent wordt aangereikt, is praktijkgericht en wordt door de deelnemer ook meteen in de praktijk gebracht aan de hand van opdrachten en casussen. Bij deze cursusvorm verdiept u mede uw kennis door ervaringen uit te wisselen met uw groepsgenoten.

Kosten

€ 1.860,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa