powered by Educa

Opleidingen

Zoek een opleiding:
terug Meer informatie over Learnit Training

Oracle overview Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten€ 465,00
Inschrijven

Omschrijving

Deze 1-daagse cursus is bedoeld om een algemene indruk te krijgen van de producten van Oracle. Hierbij worden achtereenvolgens SQL, PL/SQL, de Oracle database en de tools Forms, Reports en Designer behandeld. Deze cursus is gebaseerd op 10gmaar ook voor andere database versies is deze cursus geschikt.Het doel van deze Oracle cursus is het bieden van een overview van de Oracle database en de ontwikkelproducten.

De cursus is hoofdzakelijk theoretisch van opzet. Daar waar mogelijk zal de theorie ondersteund worden met hands-on voorbeelden.

Opmerkingen

Lesmethoden - Persoonlijk begeleide.

Het cursusmateriaal is modulair opgebouwd. Ieder hoofdstuk uit het cursusmateriaal start met een theoretisch deel. Dit gedeelte wordt door de deelnemer in eigen tempo doorlopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hands-on voorbeelden. Doordat de deelnemer actief met de theorie bezig is, beklijft deze beter. Onduidelijkheden of vragen worden door de docent persoonlijk toegelicht. Naast het doorspreken van de opdrachten kan de docent aanvullingen geven en specifieke vragen van de deelnemer, bijvoorbeeld uit zijn werksituatie, beantwoorden. Om persoonlijke aandacht te garanderen kunnen per docent maximaal acht deelnemers begeleid worden.

Deze cursus kunt u iedere werkdag starten!

Bestemd voor

Deze Oracle (management) overview is bedoeld voor personen die een overzicht willen krijgen van de diverse producten van Oracle op het gebied van de database en de ontwikkeltools.

Kosten

€ 465,00

Prijzen zijn exclusief 19% btw.

Inschrijven

Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa